de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - welkom
de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Boodschap
Welkom op mijn website!

Leef jij je mooiste leven? Of mag daar nog wat veranderen?Ik help je met liefde.

Zoek jij ontspanning, innerlijke rust, meer gemak in je leven, wil je in jouw kracht gaan staan? 

of 
wil je een soepeler en vitaler lichaam? 

Gewoon lekker in je vel zitten? 

Op de bovengenoemde dingen kan ik je helpen.

Ik kan je faciliteren in meer ontspanning, gezondheid, vitaliteit, en....als je wilt...coaching naar een mooier leven met meer gemak en vreugde. Voluit jezelf erkennen, in je krachtige JIJ gaan staan!

Ben jij gecommitteerd aan positieve veranderingen? Ik bied persoonlijke begeleidingstrajecten op maat! Kijk onderaan deze pagina voor info over het persoonlijke coachingtraject voor jou mooiste leven!
Wat als het slechts een keuze is?
Ik ben graag je gids op dat pad.

Klik hier voor direct mailcontact.


Hoe wordt het beter dan dat?

Hoi hoi,
Wat leuk dat je hier even komt kijken.
Mijn naam is Marjan Laning, ik verwelkom je graag in mijn praktijk of yogastudio.

Met mijn opleidingen heb ik nu een breed pakket aan diensten en capaciteiten om jou te ondersteunen naar meer gezondheid, ontspanning en welbevinden. 

Zen Shiatsu (drukpuntmassage op de meridianen/energiebanen, terwijl je gekleed op een Shiatsumat ligt), Yin Yoga Medicine (Yogahoudingen en manuele technieken voor het losmaken van dat wat vast zit in jouw lijf), Ik geef Yin Yoga lessen, trainingen Access Bars, en 1-op-1 sessies Access Bars, Energetische Facelift, Energetische lichaamshealing, technieken waarbij ik mijn intuitie en helende handen in kan zetten, Alles voor jouw vitaliteit! En...ook heel belangrijk...coachen op een positieve 'mind-set'.
en daarbij heb ik een achtergrond in de voedingsleer; ik heb papieren gehaald voor voedingsdeskundige en dieetadvies, orthomoleculair therapeut, en vooral werk ik met de energetische kennis van voeding: de Chinese voedingsleer, waarbij ik je leer te eten wat bij jou past.  

Kijk rustig rond op de website en kijk in het menu links voor de pagina's met mijn diensten, contactgegevens en agenda.
Of mail me voor direct contact. maak een afspraak, of meld je aan voor de mails met info over mijn activiteiten, via een klik op: mail.

Fijne dag, 
enneh....welke keuzes maak jij vandaag en wat hebben deze keuzes voor invloed op jouw dag, op jou en je lichaam, NU en in jouw toekomst? 

hartegroet, Marjan Laning

p.s. voor een persoonlijke afspraak; consulten geef ik in de middagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, voor contact, klik op mail

Persoonlijke coaching naar jouw mooiste leven! Kan dat? JA! ik doe het zelf. Ik geef het met liefde aan jou door. Je hebt 2 mogelijkheden:
1) volg een Access Bars Cursusdag, klik hier voor direct e-mailcontact of bekijk de pagina access bars en meer info en/of 
2) laat je persoonlijk coachen, lees hieronder verder.


Access Bars Healing, Clearing & Coaching 
Prive traject met intensieve begeleiding naar jou mooiste leven, alleen als je echt wilt veranderen....
Het gaat hier om een traject met meerdere sessies. Je krijgt alles wat je op dat moment kan ontvangen aan healing, clearings en coaching. Je krijgt ook opdrachten mee en we houden mailcontact over je ervaringen. Daar waar nodig help ik je tussendoor schriftelijk met clearings en coaching en eventueel geluidsopnames. Trajecten duren een aantal weken-maanden, want we gaan wel voor resultaat, en daarvoor zijn meerdere sessies nodig. Ik verwacht van jou ook toewijding, samen gaan we werken aan een mooier leven voor jou, hoe leuk is dat?  
Van tevoren hebben we een intake, een kennismaking om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen. Of wij een 'match' zijn. Voor het welslagen is het belangrijk dat ook jij er volledig voor gaat. 

Zin in? Wil jij investeren in jouw mooiste leven? Neem dan snel contact op, ik heb ruimte voor een beperkt aantal mensen. 

Ook geef ik coaching en healing dagen;
Meer info op de pagina coaching voor jou/je bedrijf

Ivm de AVG heb ook ik een privacyverklaring opgesteld, klik op de link hieronder voor meer info.Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint