de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Terug naar jezelf...relaxed, gezond, krachtig, gelukkig, blij!

Over Mij

Wie ben ik?
Als ik mezelf nu zie, 
of als ik naar binnen keer, 
dan zie ik liefde, kracht, willen zorgen, ik zie hoop en ik zie vertrouwen, ik zie doorzettingsvermogen, spirit, positiviteit, gevoel, iets willen bereiken, iets willen betekenen, lef. Ik zie een onderzoeker, een leraar en leerling. Ik zie vooral licht. Een motivator en inspirator. 
En dat kleine meisje dat zo graag het iedereen naar de zin maakt. Als volwassen vrouw geef ik, en ontvang ik evenredig. Ik sta in mijn kracht. En help anderen hiermee.


Onderweg...
Als ik vroeger in de spiegel keek, zag ik alles wat niet goed was. Ik was altijd mezelf aan het verbeteren, maar zag ook alleen maar wat beter kon. Ik werkte op kantoor. Je moet al best vroeg, als kind weten wat je wilt 'als je later groot bent' en ik vond zoveel leuk. Ik was op kantoor beland omdat ik eigenlijk nooit precies wist wat ik nou wilde worden, en ik veel leuk vond. En ik zocht iets wat een soort van 'baanzekerheid' gaf. Ik was goed in dat wat verwacht wordt van een secretaresse, en daar was genoeg werk in. Iedereen om me heen zei dat dat iets voor mij was, dus ik koos dat. Ik was er goed in, succesvol, maar....het was niet vanuit mijn hart leven. Het was niet; maandag denken 'yes, ik heb er weer zin in!'.

Achteraf denk ik, bij mijn keuzes destijds, luisterde ik naar iedereen, behalve naar mezelf. Ik luisterde naar de angsten van anderen, zoals 'baanzekerheid'. Nu denk ik, 'had ik maar eerder mijn hart gevolgd', en tegelijk weet ik dat deze route me gebracht heeft waar ik nu ben, en dat ik er daardoor goed in ben en anderen begrijp. 

Ik was secretaresse voor directieleden, en mijn kracht daar was mijn dienstverlenende instelling, mijn creatieve en oplossingsgerichte mindset. Mijn flexibiliteit en aanpakmentaliteit. Mijn positiviteit.

Waar ik mezelf tegenkwam; mijn gevoeligheid. Dat was niet altijd handig op kantoor. Ik was erg ‘gewaar’ van de dingen (gevoelens, emoties en lichamelijke sensaties) die bij andere mensen leefden. Ik vond het leven, de mentaliteit op kantoor, oppervlakkig, alles ging maar om de buitenkant en presteren. Veel mensen deden zich anders voor (of zagen zichzelf anders dan ze werkelijk waren). 

Ik was moe, als ik thuiskwam na mijn werk. Ik had op maandagochtend geen zin in mijn werk. Het voelde als 'alleen maar werken, eten en slapen'. Het moest anders.
Jarenlang was ik een ‘jobhopper’, zoekende naar mijn plekje. Het lukte niet. Ik leerde er trouwens wel veel van en deed veel mensenkennis op, inclusief die van mezelf. Ik leerde naar mezelf te luisteren. Ik leerde dat doorzetten niet altijd het slimste is wat je voor jezelf kan doen. Soms kan je kracht dan juist je valkuil zijn. 
 
Ik ging op zoek. Op zoek naar mezelf. Wie was ik. Wat kon ik. Wat wilde ik. Wat paste bij mij.

Ik voelde me altijd al 'anders' en ook aangetrokken tot het ‘andere’, wat men alternatief en spiritueel noemt. Ik leerde over gedachten en hun relatie tot hoe ik me voelde. Ik ging yoga ‘leven’. leerde geweldige technieken voor mijn persoonlijke energiemanagement. Hoe ik ‘bij mezelf’ kon blijven als de wereld wat teveel op me afkwam. Hoe ik mijn lichaam vitaal kon krijgen. Hoe ik diepe rust en ruimte kon ervaren. Ik verdiepte me in natuurlijke geneeswijzen. Ik las van alles over ‘je eigen leven creëren’.
Ik ontdekte lichaamshealing. En ik kwam erachter dat mijn handen helende capaciteiten hebben.

Er broeide iets in mij, iets van ‘zelf willen creëren’. Voor meer mensen iets willen betekenen. Vanuit mezelf zijn.
Mijn mooiste leven creëren en anderen dit ook leren.

Sinds 11 november 2011 heb ik mijn praktijk. Toen, naast mijn baan. In de zomer van 2014 besloot ik ontslag te nemen en er vol voor te gaan mijn eigen leven te creëren.
Ik vond mezelf terug en leef nu mijn mooiste leven.
En ik geniet ervan om anderen dit ook te leren. Want, je kunt dit leren. Nieuwe tijds coaching en energiewerk.
Daar help ik nu mijn klanten mee. 
Terug naar jezelf. 
Want, het mooiste wat je kunt worden, dat ben jij zelf.

Nu
Sinds september 2014 ben ik fulltime eigen baas. Ik houd van de zelfstandigheid, de ruimte om op mijn eigen manier te werken, de afwisseling in werkzaamheden, de keuze en mogelijkheden die ik nu heb, ik houd van mooie dingen creëren, en vooral houd ik ervan om iets te betekenen voor anderen. Ik vind het heerlijk om mensen te zien veranderen naar meer zichzelf, en meer lichaamsbewustzijn, minder oordelen, meer leven en genieten. Zelf geniet ik ook van de gedachte dat ik in deze positie EN gewoon lekker mezelf kan zijn EN voor zoveel meer mensen iets kan betekenen.

Ik woon samen met mijn, ook ondernemende, man en onze eigenzinnige knuffel en ‘bewaker’ Harley, onze geadopteerde rottweiler van alweer bijna 9 jaar, sinds zijn 4e levensjaar bij ons.

Als je mij zou kennen dan….
- Weet je dat ik nooit wilde trouwen, (iets met vrijheid) en het toch deed op mijn 41e, na 3x samenwonen (nee, 3x is geen scheepsrecht)
- Weet je dat ik nogal ben van ‘zelf doen’ 
- Weet je dat ik naast mijn vroegere kantoorwerk nog een divers werkverleden heb en van ‘buitenkant werk’(mode, nagelstyliste) naar ‘binnenwerk’ ben gegaan
- Weet je dat ik lief overkom maar echt wel mijn grenzen heb leren bewaken
- Weet je dat ik heel veel dingen leuk vind
- Weet je dat ik altijd wel een boek lees of een cursus volg, en ook nog vaak meerdere tegelijk
- Weet je dat ik er niet van hou om ‘binnen de lijntjes te kleuren’ en blij word van mensen die ook ‘buiten de box’ durven te gaan
- Weet je dat ik geen ochtendmens ben
- Weet je dat ik er niet van houd als mensen te vroeg op hun afspraken komen
- Weet je dat ik soms mijn kopje koffie meeneem onder de douche
- Weet je dat ik best graag gewoon thuis ben
- en weet je dat de lente, de zon dan, mijn favo seizoen is.

Visie
Gelukkig zijn is een keuze. Volgen wat 'licht' voelt, werkt. Ons logisch denkende brein zit ons t meest in de weg, bij het creëren van ons leven. Dat heb ik geleerd. 
En ik volg nu de energie. Kies op energie.  
Wij zijn energie. 
Dat klinkt wellicht bijzonder, het is gewoon bewust leven en werken. Dat doen wat werkt, dat doen wat het meeste genereert. Loslaten wat ‘hoort’ en ‘moet’. Volgen wat ‘licht’ voelt. beseffend dat elke keuze die je maakt, je leven creëert.
En omdat wij energie zijn, werk ik met energie. Zo kun je dingen veranderen die je anders wilt. Of het nu over je lichaam, je gezondheid of je leven gaat.
Mijn visie is ook dat voor echte verandering de combi van lichaamswerk en coaching de gouden combi is. Het lichaamswerk wat ik doe opent namelijk ook het bewustzijn. Wist je dat we veelal functioneren vanuit onbewustzijn? Mijn werk richt zich daarop en daardoor is gewenste verandering mogelijk. 

Wat brengt mijn werk mij
Het brengt mij voldoening. Ik wil de wereld graag een stukje lichter maken. Ik voel me dankbaar als mijn klanten merken dat ze lekkerder in hun vel zitten, als lichamelijke klachten verlichten, als ze meer vreugde ervaren in hun leven. Als ze kiezen voor wat voor hun werkt en ‘thuiskomen’ bij zichzelf. Als ze zich sterker voelen, energieker en tegelijk relaxter. Blijer. Gelukkiger.

Zin om met mij te gaan werken aan jouw mooiste leven?
Stuur me een berichtje via deze klik.

Warme groet,
Marjan Laning


.
Extra info is altijd via de mail op te vragen.  
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint