de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Lichter leven, bewust leven- coaching & lichaamswerk

Energetisch lichaamswerk;
Access Bars en Access Bodyprocessen:

ACCESS BARS als methode voor LICHTER LEVEN
Wat is ACCESS BARS?
Access Bars is een zachte, toegankelijke, hands-on methode, die sinds 1990 bestaat, destijds in Amerika ontstaan. De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Deze punten staan in relatie tot allerlei aspecten en gebieden in ons leven en ons lichaam. Tijdens een Access Bars sessie raakt de behandelaar deze punten aan, om de elektromagnetische lading van allerlei gedachten, gevoelens, emoties, besluiten, oordelen en overtuigingen die de ontvanger belemmeren in het leven, op te laten lossen. Er is aangetoond dat er daadwerkelijk veranderingen plaatsvinden in de hersenactiviteit tijdens het ontvangen van deze methode.

Wat doet ACCESS BARS?
Access Bars opent je bewustzijn, en helpt je meer toegang te krijgen tot wie jij in de kern bent. Heel veel gedachten, gevoelens, emoties, besluiten, oordelen en overtuigingen zijn niet echt van onszelf, maar hebben we overgenomen van onze omgeving.
Access Bars ruimt dit op! En zorgt daarmee voor veel mensen dat ze beter slapen, meer rust in het hoofd hebben, betere gezondheid, minder last van angsten, depressies, betere relaties, stressvermindering, en zelfs gewichtsverlies komt voor. Je intuïtie, je invoelend vermogen, je bewustzijn wordt versterkt.

Wat merk je van een sessie?
Stel je voor...je ligt heerlijk in de stilte, lekker ontspannen met een dekentje over je heen, zachte aanrakingen op je hoofd. Je hoeft niet te praten. De aanrakingen helpen jou om te ontladen, re-setten. Innerlijke rust.
Alle drukte, gedachten, oordelen, prikkels van buiten....zelfs trauma...je laat ze gaan. 
Ontspannen was nog nooit zo makkelijk.
Tijdens de sessie kun je ervoor kiezen om 'clearings' te ontvangen, dat zijn mondelinge processen om blokkades op te ruimen. Het hoeft niet. Het werkt zowiezo opruimend. 

Het kan zijn dat je sensaties merkt in je lijf, voorbijgaande sensaties zoals warmte, kou, geluiden uit je buik, gapen, beelden die voorbij komen, of gewoon lekker in de rust. De een merkt meer dan de ander. Het is bij iedereen anders. Het effect is bij nagenoeg iedereen een heerlijke rust die nog dagenlang aanhoudt. 

Sessies bij Marjan.
Marjan geeft sinds november 2016 deze sessies en is sinds augustus 2017 officieel bevoegd om de opleidingsdag Access Bars Practitioner te geven. Zij heeft inmiddels al meerdere meerdaagse aanvullende trainingen gevolgd om jou zo goed mogelijk te kunnen faciliteren.

Als je bij Marjan komt voor een sessie dan ontvang je de Access Bars inclusief coaching en indien van toepassing een aanvullend energetisch lichaamsproces. Energetische Lichaamsprocessen en coaching op mindset, zijn de PLUS; ze geven ondersteuning naar meer bewustzijn, kunnen jou en je leven ondersteunen en begeleiden naar meer gezondheid, blijheid, welbevinden. Je leert hoe je het leven voor jou kan laten werken, je leert hoe je met je hooggevoeligheid om kan gaan. Marjan is ook gewend om met clearings te werken; dat zijn mondelinge technieken om onbewuste blokkades op te laten lossen.
Omdat Marjan voor resultaat gaat, biedt zij trajecten aan. 

Marjan geeft de persoonlijke sessies altijd op 'gewaarzijn', middels haar intuitie en helder wetend vermogen, stemt ze af op het lichaam van de ontvanger en weet zij welk proces op dat moment dienend is. 

Workshops / Classes
Marjan geeft de Access Bars, de Access Energetische Facelift en de Access Bodyprocessen zowel als privé consult als in lesvorm om het te leren geven aan anderen. De lesgroepen bij Marjan zijn niet groot, max 6-8 deelnemers EN PRIVE les is mogelijk, op aanvraag.


Voel je welkom, tijdelijke kortingsactie.
Bij uitzondering biedt Marjan tijdelijk een actie met Access Bars aan; 1 kennismakingssessie Access Bars van 50 minuten voor € 50,-. (normaal duurt een sessie 90 minuten en kost € 97,-, 

een start-up traject van 4 complete sessies (lichaamswerk & coaching/clearing incl. opvolgmail met tips) van € 475,- NU voor € 333,-). Prijsactie geldig voor afspraken tm 14 september 2019.

Welke keuze maak jij vandaag, dat alles positief kan veranderen?
Elke verandering start met een keuze. Sterker nog; alles wat je nodig hebt om dingen in je leven te veranderen: Access Bars en Keuze.
Wat zal jouw keuze voor het ontvangen van Access Bars & coaching voor jou kunnen veranderen?
De tools van Access Coaching werken. 
Jij hoeft echt alleen maar te kiezen; wil jij iets veranderen?
Wat, als er veel meer mogelijk is dan je had kunnen bedenken?
Klik HIER voor mailcontact.

ZELF LEREN? 
Access Bars, Access Energetische Facelift, en diverse bodyprocessen zijn te leren in de praktijk in Wolvega.
Neem gerust contact op voor meer info. 
"jouw praktijk- en trainingsruimte is net als jij ongecompliceerd, niet strak, maar een gezellige plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Het straalt in zijn eenvoud overvloed uit en zo is het ook met de sessies en cursussen die jij geeft. Je geeft een ander de ruimte, maar hebt duidelijk de leiding en bent een heel goede gastvrouw, die mensen snel op hun gemak stelt" - Neeltje. BMM: Het 'uitroeiien' van het nabootsen van andermans pijnen, paden en werkelijkheden
HET proces bij hooggevoeligheid!
Dit lichaamsproces is heel fijn als je gevoelig bent, veel met mensen te maken hebt, als je een praktijk hebt, in de zorg werkt, of een druk gezin, of te maken hebt met veeleisende mensen in je omgeving die jou energie 'leegtrekken' etc.

MTVSS
De immuunbooster en een mooie ondersteuner bij hormonale problemen, en spijsverteringsproblemen. Lichamelijke klachten verbeteren? Geadviseerd wordt om dit proces meerdere weken te ontvangen. Neem gerust contact op voor meer info.

Ongerijmdheden lymfe en klieren.
Het herstellen van de werking van gezonde lymfe en klieren. Heel fijn ook bij regelmatige verstoppingen in de sinusholten.

Bewuste Belichaming - het Onbewuste laten wegvloeien en meer contact met jouw bewustzijn openen.

verhoging van je elektrische trilling naar akoestische trilling (naar een hoger level van energie). 
EN 
een proces genaamd 'open jezelf voor meer vreugde in je lijf'.

zijn slechts enkele van de 50 lichaamsprocessen die er zijn.

en wat te denken van:

Access Energetische FACELIFT / bodylift
Een proces dat zoveel meer doet dan wat je zou vermoeden. Ja, het zorgt voor een verjongend effect op het uiterlijk. Want..het haalt stress en vermoeidheid uit het gezicht, uit het lijf.
Het zorgt voor een stralend en relaxt uiterlijk.
En...het zet het zelfhelend vermogen aan in heel je lijf. Er zijn mensen die hierdoor OOK gezonder werden. Darmklachten werden verlicht. Hormonale klachten verbeterd. Allergieën, klachten aan de sinusholten verminderden.
Het werkt ook op je onbewuste, verborgen overtuigingen over je lijf die je in de weg zitten, overal waar je je onzeker voelt over jezelf en je uiterlijk, dat wordt opgeruimd. Je krijgt meer gemak met jezelf laten zien.
Je krijgt een andere kijk op je lichaam. 
Wat, als veroudering of (erfelijke) ziekte vaak slechts een gevolg is van onze standpunten daarover? Wat, als we veel meer invloed hebben op ons lichaam dan we dachten? De Access Energetische Facelift werkt helend op lichaam en geest. Heerlijk ontspannend ook om te ontvangen.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint