de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Boodschap
Groepsles- en Praktijklocatie:
Schoolstraat 19, Wolvega

tel. 06 27 543192 
mail mij via deze link
facebook: 
#shiatsuyogaaccessbars  #ontdekjehartkracht
#AccessMarjan #yinyogawolvega

tarieven:
let op, ik stop binnenkort met losse sessies, en ga over naar begeleidingstrajecten. Ik geloof in de kracht van herhaling. Ik ga voor resultaat. Jij toch ook? Je kunt NU nog je losse sessie boeken. Ideaal om kennis te maken met nieuwe mogelijkheden...

VIP Coaching Dag / of Access Bars privé cursus € 450,00 zie ook deze pagina 

VIP/Next Level intensieve Access Coaching & Healing & Clearing, begeleidingstrajecten voor meer veranderingen, vanaf € 200,- eerste afspraak 2 uur en verder uit te breiden, ook een hele dag mogelijk, of bv traject voor 3 maanden...op aanvraag. Zie ook deze pagina

Access Bars/Facelift/lichaamshealing, met coaching & clearing, 
intake met behandeling; circa 90 minuten € 95,-
en vervolgsessies circa 1 uur € 75,-  
advies minimaal 3 afspraken voor de grootste veranderingen

Combinatie Access Bars met Zen Shiatsu, vanaf een ruim uur € 75,-/90 min. € 95,-
 
Access Bars voor moeder & kind (of vader als deze meest aanwezig is) (tot 10 jaar) 90-100 min. € 99,-
(jonge kinderen geef ik alleen Bars als de moeder of vader ook Bars ontvangt, vanwege de sterke wisselwerking tussen hen)

Yin Yoga (Medicine), 3 privelessen € 185,-
Yin Yoga (Medicine) 1 priveles 55 min. € 65,-

Zen Shiatsu consult, intake ruim uur € 75,-
vervolg Shiatsu 55 minuten € 65,-
Korte Shiatsu vervolgsessie 40 minuten € 45,-

Combi Zen Shiatsu/Bars uur € 75,-- 90 minuten € 95,-

ACTIVITEITEN OVERZICHT  

Yogarooster, wekelijkse lessen, Wolvega 
Maandag         20.15-21.25 Yin Yoga
Woensdag       14.00-15.10 Yin Yoga
                      20.00-21.10 Yin Yoga
Donderdag      10.30-11.40 Yin Yoga 
                      
Voor yoga werk ik met jaar- of kwartaalabonnementen voor vaste deelnemers en een losse les is € 12,00, 
een extra lange, los te volgen les, van 2 uur kost € 26,-, vraag naar de actuele agenda via mail.

AGENDA Access cursussen en YOGA activiteiten (de agenda wordt regelmatig bijgewerkt, echter stuur me een mail als je de actuele status wilt ontvangen via deze link)


AGENDA ACCESS OPLEIDING & UITWISSELING

Zondag 4 november, of 25 november, of zaterdag 8 december, of donderdag 27 december kun je de Access Bars methode komen leren in Wolvega, dit is een heerlijke dag van healing, training & coaching. 
Op zondag 18 november, vrijdag 23 november of vrijdag 28 december geef ik de Access Energetische Facelifttraining.

De prijzen voor deze classes zijn inclusief 21% btw en aftrekbaar bij je belastingadministratie. Access Bars Class € 300 of € 150 bij herhaling (officiële certificering), Facelift Class € 260 of € 130 bij herhaling (officiële certificering).

Op aanvraag kom ik bij jou om de training te geven, en kun je een korting ontvangen op de class als jij als gastvrouw aanwezig bent, als je nog minimaal 3 deelnemers erbij hebt. Mail me gerust voor meer info via deze link


Zaterdag 24 november Access bodyprocess class; zero sum of trauma en biomimetisch en biomimetrisch nabootsen andermans pijnen. Ideaal als je heel gevoelig bent, of gevoelige klanten hebt, om hen te faciliteren naar meer rust en herstel, trauma's in hoofd en lichaam loslaten. € 150,- incl. btw.LOSSE YOGA ACTIVITEITEN*:

Donderdag 1 nov 19.30-21.30 Yin Yoga XL combi Yoga Nidra
Zaterdag 10 nov 10.00-11.15 Basis lichaamsstrekkingen leren: meridiaan yoga, een mooie serie voor dagelijkse beoefening voor meer vitaliteit en langzamer verouderen.
Dinsdag 13 nov. 19.30-21.30 Yin Yoga XL combi Yoga Nidra
Donderdag 22 nov. 19.30-21.30 Yin Yoga 3.3 'light' (= Yin Yoga met verdieping en herhaling, voor t verlichten van bepaalde stijfheidsklachten en ook gewoon een leuke uitdaging, met herhaling van houdingen, om meer soepelheid te verkrijgen en verdieping te beleven).
Dinsdag 11 dec. 19.30-21.30 Yin Yoga Relax met extra geleide meditatie
Vrijdag 14 dec. 16.00-17.15 Basis lichaamsstrekkingen leren: meridiaan yoga, een mooie serie voor dagelijkse beoefening voor meer vitaliteit en langzamer verouderen.
Donderdag 20 dec. 19.30-21.30 Healing Yin Yoga, met extra Healing aanrakingen (max 5 deeln.).

* de 2-uur durende losse lessen kosten € 26,- of zijn als halve inhaalles te volgen als je een yoga-abonnement hebt,
de losse les van 5 kwartier kost € 15,-
healing yoga, met aanrakingen, in groepje van max 5 deelnemers kost € 30,-.

Healing Yin Yoga 
Heerlijk moment voor jezelf, ruimte in lichaam en geest, de rug weer ruimte geven, en 'landen' bij jezelf, uit het denken, uit je hoofd, verbinden met je lijf, middels Yin Yoga, aangevuld met aanrakingen uit de Zen Shiatsu en Energetische healing.

We zoeken yogahoudingen op terwijl we blijven luisteren naar de signalen van ons lijf, we bepalen zelf de intensiteit van de houding. 
We verblijven 3 tot 5 minuten in een houding (eventueel korter als jouw lichaam daarom vraagt). Op die manier bereiken we het bindweefsel, dat bij klachten vaak verstijfd is, met deze houdingen wordt de verstijving verlicht.
Bij een aantal houdingen kun je genieten van zachte helende aanrakingen (op rug, benen, schouders, zijkant lichaam) om je te helpen ontspannen of te verdiepen in de houdingen. Meditatiemomentjes. Leren ontspannen. 
Mindfullness in beweging.
Deze avond vooral voor het verlichten van rugklachten en stress, maar ook zonder deze klachten een heerlijke Yoga en healing avond. Donderdag 20 december 19.30-21.30 € 30,-
ook mogelijk op aanvraag bij minimaal 4 deelnemers

Open je hart workshop - Yin Yoga & Meditatie
een middag met aandacht voor het openen van je hart, thuiskomen bij jezelf, middels openende houdingen, ruimte makend in de schouders, bovenrug, helende geleidemeditaties.
De kennis over onze hartchakra en hart meridianen (hart energie) wordt meegenomen. Aan het eind van de les mag je een persoonlijke 'open je hart'- kaart trekken met een boodschap voor jou.
op aanvraag bij minimaal 4 deelnemers (incl. geleide meditaties op papier, een passend aandenken, en na de les een audio opname via de mail, fijn om thuis mee te oefenen)

NOG IN TE PLANNEN:
- CREËER JE MOOISTE LEVEN, leer werken met de wet van aantrekking, wet van creatie en manifestatie, een introductie in de natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid, handige technieken om je dromen te manifesteren. Want je mooiste leven leven, dat is echt mogelijk! Neem contact op bij interesse, dan wordt er een datum geprikt voor een dagdeel middag of avond.
We gaan ook samen een moodboard maken.  € 55,- p.p.


alle recente info is altijd te vinden op facebook @shiatsuyogavoeding


 


  
 
 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint