de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Terug naar jezelf...relaxed, gezond, krachtig, gelukkig, blij!


Over ACCESS BARS en andere Energetische Lichaamsprocessen voor meer gemak in en met je lichaam, en leven: gezondheid, welzijn; rust in je hoofd...moment voor jou. Ontladen, loslaten en weer opgeladen verder.

Kan je wel wat ontspanning gebruiken? RUST in je hoofd? Of...wil je iets veranderen aan je leven? Wat, als elke verandering mogelijk is die jij kiest? Access Bars met clearing & coaching kan levensveranderend uitpakken. Meer gemak, meer vreugde, meer rust, EN meer vitaliteit, inspiratie....Meer JOU zijn.
Welke ruimte geeft dat voor jou?
Wil je meer rust in je hoofd? 
Wellicht is het dan een idee om een BARS sessie bij mij te ondergaan? 
Eventueel in combi met de energetische FACE & Bodylift? 
Of andere energetische healing. 

Recensie
“bij de behandelingen hoor je aan wat er gaande is en ga je intuïtief te werk en dat pakt altijd goed uit, jij weet wat er nodig is op dat moment. Of er nu fysiek, psychisch of emotioneel iets uit balans is, na onze afspraak voelt het of alles weer in het juiste evenwicht is gebracht. Om de balans te bekrachtigen vind ik het fijn om meerdere sessies te beleven. Als klant voel ik de ruimte om hierover zelf te beslissen. Je kunt je goed afstemmen op degene die je voor je hebt, je bent inspirerend, geeft adviezen, maar laat ook ruimte aan de ander, of die er wat mee doet of niet.  Je bent enthousiast en positief. Je bent ongecompliceerd. Iedereen kan zichzelf zijn bij jou.” –Neeltje


GUN JIJ JEZELF DEZE 'RE-SET', waardoor er weer opnieuw rust en ruimte ontstaat? Eventuele blokkades & overtuigingen kunnen worden opgeruimd met deze methode. Zonder dat je erover hoeft te praten. Alleen maar liggen, gekleed, en mijn zachte aanrakingen op je hoofd/gezicht (en eventueel lichaam, waar jouw lichaam erom 'vraagt'). Zo nodig help ik je via 'clearings' om zaken los te laten uit je systeem, uit je leven. Wat wil jij? 
2 dingen kunnen alles veranderen in je leven: Access Bars en keuze. Wat kies jij?

Kies jij een heerlijke sessie voor ontspanning, ontlading?
Of...
Gun jij jezelf meer? Ga je voor intensieve Jouw Nieuwe Dag Next Level Healing & Coaching? kijk dan even op mijn pagina hier.


ACCESS BARS...Rust in je hoofd... 
ik geef persoonlijke sessies EN ik kan je in 1 dag opleiden tot Access Bars Practitioner. En nu ook Access Facelift Practitioner! mail me voor meer info of aanmelding via deze link


CURSUSSEN:

26 mei: Nodig meer vreugde uit in jouw lichaam en leven; met ochtenddeel yin yoga, meditatie, clearings en in de middag leer je een Access lichaamsproces geven en ontvang je deze ook! Met certificaat. 

verder:

ACCESS BARS CLASS 5 en 25 mei!
ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT/BODYLIFT CLASS 9 en 11 mei!Recensies
“Vorige week mijn eerste Access Bars Cursus gehad bij Marjan. Het is zoveel meer dan ik ervan verwacht had! Ik heb bijna geen last meer van mijn hersenschudding! Het was echt de moeite waard om anderhalf uur heen en anderhalf uur terug te reizen. Marjan is leuk, vrolijk, positief, inspirerend en weet waar ze het over heeft. Ik heb veel van haar geleerd.”-Ellen

“heel fijn om bij jou te leren en te ontvangen…voelde heel vertrouwd, veilig…betrokken, relaxed…liefdevol..dank je wel voor een mooie middag in Wolvega. Ik ga zeker nog bij je terugkomen vanuit Eindhoven, het is de rit waard”- Mirjam


Wat doet Access Bars?
Het zorgt ervoor dat alles gewoon lekkerder loopt...meer gemak met je lichaam, geld, je relaties, rust in je hoofd.


Het haalt stress weg. Geeft ontspanning.
Het laat de buitenwereld minder vat op je krijgen.
Het helpt goed bij overgevoeligheid.

In het beste geval kan je leven helemaal ten goede veranderen. 


Jouw investering:
Je bent bij mij in 'ervaren' handen. Ik geef zelf les in deze methodieken en heb vervolgtrainingen gedaan. Een sessie Access Bars eventueel in combi met Access Face & Bodylift, of lichaamsprocessen uit Access, clearings om blokkades te laten gaan, trauma los te laten, net wat jij nodig hebt, intake met behandeling circa 90 minuten € 97,-. Daarna kun jij beslissen of je verder wilt gaan met een langer durende begeleidingstraject. Vanaf 4 sessies. Want echt, met 1 sessie kan er veel positief veranderen, maar voor blijvend resultaat zijn meerdere sessies nodig. 
Ga jij er echt voor dan kun je gaan voor een traject van 4 afspraken, in een periode van 4-8 weken, voor de grootste veranderingen, meer mogelijkheden, meer gemak en vreugde in je leven, een gevoel van ruimte, geen stress meer, wat zou het voor jou creëren?  
Ik bied je 4 sessies (normaal € 475,-), dat is 8 uur coaching en healing, voor € 333,- en weet zeker dat jij dan veranderingen gaat merken. Daarna is het slim om maandelijks te blijven herhalen, maar voel je vrij om bij  jezelf te voelen of dat een bijdrage is. Ik laat jou altijd vrij in jouw keuze, want jij weet na 4 sessies wel of opvolging een goed idee is.

De sessies duren gemiddeld anderhalf uur.
Ik werk op afstemming, op helderweten en heldervoelend vermogen. En de basis is natuurlijk mijn kennis, opleidingen en eigen ontvangen trainingen/coaching/praktijkervaring.
Daarbij krijg je nog via de mail ondersteuning, oefeningen, en op jou afgestemde meditaties of clearings die ik dus voor jou persoonlijk inspreek.

een serie van 4 complete (verander)sessies voor diepe veranderingen, met persoonlijke clearings en lichaamsprocessen, lees deze pagina, en ontvang healing, coaching, clearing van € 475,- NU voor € 333,-.

Kiezen voor een losse Bars Basic kan ook, dan ontvang je alleen de Access Bars, en dat is 75 minuten € 75,-.

Ook kun je gaan voor een All Inclusive VIP kwartaal coaching, waarbij ik mijn hele toolbox aan opleiding en ervaring inzet voor jou.
incl. 'huiswerk', persoonlijke ingesproken clearings en meditatie helemaal op jou toegepast. 3 maanden aan de slag, focus op jouw ontwikkeling, de regie over je leven terugpakken.
Wat heb jij nodig? Ik kan jou op maat begeleiden.

CONTACT:
Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail

Access Bodyprocessen: 
Er zijn verschillende processen, bijvoorbeeld de MTVSS 
De IMMUUN-BOOSTER!
Ook heerlijk bij klachten als: vermoeidheid, depressiviteit, slecht slapen, klachten aan lever, milt, darmen, nieren, hormonale klachten, gewrichtsklachten, rug- en nekklachten, fibromyalgie, duizeligheid.
En nog veel meer....er zijn voor alle voorkomende klachten, lichamelijk en geestelijk, lichaamsprocessen.
Denk ook aan herstel van lichamelijk EN geestelijk trauma.
Het laten oplossen van overal waar jij zoveel rekening houdt met anderen dat jij jezelf kwijt (bent ge-)raakt.

Ook in deze afzonderlijke bodyprocessen geef ik cursus.
Op 28 juni geef ik de cursusdag MTVSS en ga je deze healing leren geven en ook ontvang je deze. 
Interesse? mail je via deze link

Op intuitie, met inzet van bewustzijn, mijn heldervoelend en helderwetend vermogen kan ik jou het proces geven dat op dat moment voor jou en jouw lichaam een bijdrage zal zijn.

Je lichaam ontvangt een 'duwtje' naar gezondheid. 
Wil je gewoon een rustmoment, ook dan is het heerlijk te ontvangen. Wat wil jij? Jouw keuze creëert. ;-)


Recensie
"Wat ik ervaar als jouw kracht: jouw positiviteit 
jouw lichtheid als mens en je diepgang als je met je handen werkt, een heel prettige combinatie
op een no nonsense manier ga je aan de slag en ik voel me daarbij veilig en aan het einde een stukje meer ‘een geheel' dan toen ik binnen kwam 

Adviseren aan anderen:
zeker maar wel als mensen hiervoor ook open willen staan
ik denk uiteindelijk dat iedereen hiermee in aanraking zou mogen komen, juist business mensen
minder praten en meer voelen wat er is en hoe hoofd en lijf in verbinding staan met elkaar

Eigen aanvulling:
je bent een fijn mens Marjan en weet me het gevoel te geven dat ‘het goed komt’
Na bij jou te zijn geweest zit ik als het ware dieper in mezelf waardoor alles lichter en makkelijker lijkt dan toen ik binnen kwam
dankbaar dat ik jou hier in Friesland heb ontmoet!"-Paulien


Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail
Access FACELIFT (Face- en bodylift)
helpt:
- zelfverzekerder worden
- stralend uiterlijk
- stress uit je gezicht EN lichaam halen
- gezonder lichaam, verbetering van darmen, lever, nieren
- meer gemak met 'gezien' worden

Mijn eigen ervaring: een zachtere blik, meer kleur in het gezicht, de ogen meer sprekend, compleet een frissere, mooiere en meer open uitstraling. Gezondere huid.
Ik doe deze Facelift bij belangrijke (1e) afspraken, want mensen reageren toch op je uitstraling.
Prijs: vanaf € 97,- tijdsinvestering 75-90 minuten.
Traject van meerdere sessies ineens afnemen? 4 sessies voor € 333,-. Neem contact op voor meer info. 

ZELF LEREN? OP 26 april in Wolvega ACCESS ENERGETIC FACELIFT CLASS. Deze dag (10-18 uur) vraagt een investering van € 260,- incl. 21% btw, en je krijgt een officiele certificering. ACCESS BARS leren?
Access Bars leren is echt een cadeau voor het leven. Want ook het geven is heerlijk EN je leert op de trainingsdag diverse coachingstechnieken voor jezelf, mindset tools, clearings (verbale processen om te kiezen voor het loslaten van wat jij wilt los laten). Tijdens deze dag ervaar je zelf ook 'shifts' in je bewustzijn. Je ervaart niet alleen zelf meer rust en gemak, je wordt ook nog eens prettiger in de omgang voor je omgeving, hoe leuk is dat?

Boek eventueel eerst een privé sessie om te ervaren, of, doe net als ik november 2016, ga ervoor, kies voor jou, meld je aan voor een 1-daagse Access Bars Class. 

ACCESS BARS...Rust in je hoofd... 
ik geef persoonlijke sessies EN ik kan je in 1 dag opleiden tot Access Bars Practitioner. En nu ook Access Facelift Practitioner! mail me voor meer info of aanmelding via deze link

Kan het beter? Jazeker, ik kan ook bij jou op locatie komen, bij minimale deelname van 2 personen en op redelijke afstand van Wolvega ;-). Bij grotere afstanden zijn meer deelnemers nodig.
NOG MEER INFO OVER BARS OF FACELIFT LEREN GEVEN:
De dagen duren van 10-18 uur OF kunnen worden verdeeld in 2 middagen die 4 uren duren. Tijdens deze dag ga je 2 x een sessie van 60-90 minuten geven en 2 x een sessie ontvangen, ervaren. Daarmee is deze trainingsdag ook al een dag van 'healing'. Daarbij krijg je ook nog een dvd te zien met alle handposities, je ontvangt mooie fotokaarten met de handposities en een handboek met alle info die je nodig hebt. 

Access Bars: 1e keer € 300,- (en herhalingsdag € 150,-). Inclusief 21% btw. 

Na je trainingsdag mag je meteen het geleerde in de praktijk brengen, kun je de sessies geven en er een vergoeding voor vragen, en kun je je investering dus snel terug verdienen, want er is veel vraag naar Access Bars Practitioners.


Als je de Access Bars hebt geleerd kun je daarna genieten van het ontvangen en geven tijdens zogenaamde 'swaps'. Dit zijn middagen of avonden die door iedereen die dit geleerd heeft kunnen worden georganiseerd. 
Laat het me weten als je interesse hebt.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint