de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Boodschap

Over ACCESS BARS en andere Energetische Lichaamsprocessen voor meer gemak in en met je lichaam, rust in je hoofd, en gewoon lekkerder leven...

Kan je wel wat ontspanning gebruiken? RUST in je hoofd? Of...wil je iets veranderen aan je leven? Wat, als elke verandering mogelijk is die jij kiest? Access Bars met clearing & coaching kan levensveranderend uitpakken. Meer gemak, meer vreugde, meer rust, EN meer vitaliteit, inspiratie....Meer JOU zijn.
Welke ruimte geeft dat voor jou?
Wil je meer rust in je hoofd? 
Wellicht is het dan een idee om een BARS sessie bij mij te ondergaan? 
Eventueel in combi met de energetische FACE & Bodylift? 
Of andere energetische healing. 

GUN JIJ JEZELF DEZE 'RE-SET', waardoor er weer opnieuw rust en ruimte ontstaat? Eventuele blokkades & overtuigingen kunnen worden opgeruimd met deze methode. Zonder dat je erover hoeft te praten. Alleen maar liggen, gekleed, en mijn zachte aanrakingen op je hoofd/gezicht (en eventueel lichaam, waar jouw lichaam erom 'vraagt'). Zo nodig help ik je via 'clearings' om zaken los te laten uit je systeem, uit je leven. Wat wil jij? 
2 dingen kunnen alles veranderen in je leven: Access Bars en keuze. Wat kies jij?

Kies jij een heerlijke sessie voor ontspanning, ontlading?
Of...
Gun jij jezelf meer? Ga je voor intensieve Jouw Nieuwe Dag Next Level Healing & Coaching? kijk dan even op mijn pagina hier.


ACCESS BARS...Rust in je hoofd... 
ik geef persoonlijke sessies EN ik kan je in 1 dag opleiden tot Access Bars Practitioner. En nu ook Access Facelift Practitioner! mail me voor meer info of aanmelding via deze link
 
Zondag 27 januari of 17 februari kun je de Access Bars methode komen leren in Wolvega, dit is een heerlijke dag van healing, training & coaching. Op vrijdag 15 februari geef ik de Access Energetische Facelift training.
Op aanvraag kom ik bij jou om de training te geven, en kun je een korting ontvangen op de class als jij als gastvrouw aanwezig bent, als je nog minimaal 3 deelnemers erbij hebt. Mail me gerust voor meer info via deze link

Wat doet Access Bars?
Het zorgt ervoor dat alles gewoon lekkerder loopt...meer gemak met je lichaam, geld, je relaties, rust in je hoofd.


Het haalt stress weg. Geeft ontspanning.
Het laat de buitenwereld minder vat op je krijgen.
Het helpt goed bij overgevoeligheid.

In het beste geval kan je leven helemaal ten goede veranderen. 


Jouw investering:
Je bent bij mij in 'ervaren' handen. Een sessie Access Bars eventueel in combi met Access Face & Bodylift, of lichaamsprocessen uit Access, clearings om blokkades te laten gaan, trauma los te laten, net wat jij nodig hebt, intake met behandeling circa 90 minuten € 97,-, vervolgsessies circa ruim uur € 75,-.
Advies is minimaal 3 afspraken, in een periode van maximaal 3 maanden, voor de grootste veranderingen, meer mogelijkheden, meer gemak en vreugde in je leven, een gevoel van ruimte, wat zou het voor jou creëren?  Ik bied je 3 sessies, ongeacht de tijd, ik kijk wat jij op dat moment kan ontvangen/verwerken, voor € 250,- en weet zeker dat jij dan veranderingen gaat merken.

een serie van 3 complete (verander)sessies voor diepe veranderingen, met persoonlijke clearings en lichaamsprocessen, lees deze pagina, en ontvang healing, coaching, clearing voor € 250,-, inclusief 'nazorg'.Kinderen
Access Bars voor kinderen 13-15 jaar circa 45 minuten € 45,- (bij kinderen werkt deze techniek sneller, is minder tijd nodig).

Access Bars bij kinderen (tot 12 jaar):
moeder & kind consult € 99,-
: vanwege de relatie tussen moeder en kind is het noodzakelijk om bij klachten bij jonge kinderen ook de moeder in de sessie mee te nemen (of de vader, als deze de meest aanwezig ouder is). Een consult voor een kind alleen doe ik niet, ik ga voor resultaat. De moeder (of vader) hoort er dan voor mij bij. Een consult van 90-100 minuten waarin beiden een sessie ontvangen, hoe fijn is dat? 


neem tijdig contact op voor het plannen van je afspraken, aangezien mijn agenda altijd snel vol loopt.  

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail

Access Bodyprocessen: Lichaamshealing (mtvss) 
De IMMUUN-BOOSTER!
Ook heerlijk bij klachten als: vermoeidheid, depressiviteit, slecht slapen, klachten aan lever, milt, darmen, nieren, hormonale klachten, gewrichtsklachten, rug- en nekklachten, fibromyalgie, duizeligheid.

Je lichaam ontvangt een 'duwtje' naar gezondheid. Een lichte detoxwerking kan het resultaat zijn. Ook fijn om te herstellen na operaties, kneuzingen, botbreuken of bij hooggevoeligheid. 

Na 20-30 sessies heb je het maximale eruit gehaald en kan je een heel stuk vernieuwd en hersteld zijn. Hoe mooi zou dat zijn?
Wil je gewoon een rustmoment, dan kun je het zo vaak doen als voor jou goed voelt. Wat wil jij? Jouw keuze creëert. ;-)

Immuniteitsbooster; MTVSS van Access is een heerlijke aanrakingsmethode die jouw afweersysteem 'aan' zet, en je lichaam herstelt, waar nodig. Boost je immuunsysteem door een traject van meerdere consulten te boeken.
Vanaf € 97,- per losse sessie, en een setje van 5 sessies, vooraf aangekocht, voor € 399,-.

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail
Access FACELIFT (Face- en bodylift)
helpt:
- zelfverzekerder worden
- stralend uiterlijk
- stress uit je gezicht EN lichaam halen
- gezonder lichaam, verbetering van darmen, lever, nieren
- meer gemak met 'gezien' worden

Mijn eigen ervaring: een zachtere blik, meer kleur in het gezicht, de ogen meer sprekend, compleet een frissere, mooiere en meer open uitstraling. Gezondere huid.
Ik doe deze Facelift bij belangrijke (1e) afspraken, want mensen reageren toch op je uitstraling.
Prijs: vanaf € 97,- tijdsinvestering 75-90 minuten.
Traject van meerdere sessies ineens afnemen? 5 sessies voor € 399,-. Neem contact op voor meer info. 

ZELF LEREN? OP 15 februari in Wolvega ACCESS ENERGETIC FACELIFT CLASS. Deze dag (10-18 uur) vraagt een investering van € 260,- incl. 21% btw, en je krijgt een officiele certificering. ACCESS BARS leren?
Access Bars leren is echt een cadeau voor het leven. Want ook het geven is heerlijk EN je leert op de trainingsdag diverse coachingstechnieken voor jezelf, mindset tools, clearings (verbale processen om te kiezen voor het loslaten van wat jij wilt los laten). Tijdens deze dag ervaar je zelf ook 'shifts' in je bewustzijn. Je ervaart niet alleen zelf meer rust en gemak, je wordt ook nog eens prettiger in de omgang voor je omgeving, hoe leuk is dat?

Boek eventueel eerst een privé sessie om te ervaren, of, doe net als ik november 2016, ga ervoor, kies voor jou, meld je aan voor een 1-daagse Access Bars Class. 

ACCESS BARS...Rust in je hoofd... 
ik geef persoonlijke sessies EN ik kan je in 1 dag opleiden tot Access Bars Practitioner. En nu ook Access Facelift Practitioner! mail me voor meer info of aanmelding via deze link

Kan het beter? Jazeker, ik kan ook bij jou op locatie komen, bij minimale deelname van 2 personen en op redelijke afstand van Wolvega ;-). Bij grotere afstanden zijn meer deelnemers nodig.
NOG MEER INFO OVER BARS OF FACELIFT LEREN GEVEN:
De dagen duren van 10-18 uur OF kunnen worden verdeeld in 2 middagen die 4 uren duren. Tijdens deze dag ga je 2 x een sessie van 60-90 minuten geven en 2 x een sessie ontvangen, ervaren. Daarmee is deze trainingsdag ook al een dag van 'healing'. Daarbij krijg je ook nog een dvd te zien met alle handposities, je ontvangt mooie fotokaarten met de handposities en een handboek met alle info die je nodig hebt. 

Access Bars: 1e keer € 300,- (en herhalingsdag € 150,-). Inclusief 21% btw. 

Na je trainingsdag mag je meteen het geleerde in de praktijk brengen, kun je de sessies geven en er een vergoeding voor vragen, en kun je je investering dus snel terug verdienen, want er is veel vraag naar Access Bars Practitioners.


Als je de Access Bars hebt geleerd kun je daarna genieten van het ontvangen en geven tijdens zogenaamde 'swaps'. Dit zijn middagen of avonden die door iedereen die dit geleerd heeft kunnen worden georganiseerd. 
Laat het me weten als je interesse hebt.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint