de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Acces Bars energetisch healing
de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Boodschap

Effectieve Energetische healingsmethoden uit
'Access Consciousness' 
- Access Bars
door zachte aanrakingen op je hoofd: rust in je hoofd, ontspanning, meer gemak met alles in je leven (minder beïnvloedbaar door de buitenwereld), je persoonlijk energiemanagement ondersteunen, 
ik geef persoonlijke sessies EN ik kan je in 1 dag opleiden tot Access Bars Practitioner
Iets voor jou?
 
op 25 augustus geef ik een Access Bars Training in Wolvega! Ben jij daarbij? klik hier

In november 2016 heb ik deze mooie techniek geleerd. En ontvangen. Zo heb ik ervaren hoe super deze behandeling je ontspanning kan geven. En in de dagen erna meer energie en positiviteit. De weken erna ervaarde ik meer innerlijke rust, meer 'aarding', en de weken daarna merkte ik dat ik steeds meer mezelf ben geworden, vrolijk en blij en met innerlijke zekerheid ga ik nu door het leven. Mijn intuïtie werkt beter en daardoor gaat mijn leven gemakkelijker. En in de training heb ik diverse technieken geleerd om toe te passen in mijn leven, handigheden op gebied van mindset, de manier van je denken, blokkades laten gaan. Het heeft mijn leven (figuurlijk en ja, ook bedrijfsmatig) echt verrijkt. Hoe wordt het beter dan dat? Wil jij dat ook?
Dat alles gewoon lekkerder loopt...je lichaam, je inkomen, je relaties, rust in je hoofd?
ACCESS BARS
haalt stress weg. Geeft ontspanning.
geeft verbeterde intuitie, je gaat gemakkelijker keuzes maken.
laat de buitenwereld minder vat op je krijgen.
verbetert je gezondheid.
helpt goed bij overgevoeligheid.
laat je meer tot jezelf komen, je eigen wijze zelf. 

In elk geval voel je je alsof je een heerlijke massage hebt gekregen. Lekker ontspannen. Of, zoals één van mijn klanten aangaf 'alsof ik 2 uur yin yoga heb gedaan bij jou'. Iemand anders vergeleek het met het gevoel na een diepe meditatie.

In het beste geval kan je leven helemaal ten goede veranderen. 
Doordat je inzichten krijgt, beter afgestemd raakt op jezelf, meer gemak krijgt met keuzes maken, en als je de handige tools toe gaat passen in je leven, lijkt het alsof alles makkelijker gaat.

Bij kinderen werkt de behandeling snel en heb ik meestal aan 20-45 minuten voldoende. Ook heel fijn voor hen als er examenstress is. Of sprake van hooggevoeligheid.
Bij kinderen jonger dan 10 jaar behandel ik zowel het kind als de ouder waarbij het kind het meest is, omdat ouder en kind zoveel invloed op elkaar hebben, en 'problemen' die het kind uit, hun oorsprong kunnen hebben bij de ouder. 

Burn-out.....ben jij aan verandering toe?
Bij Burn-out kan Access Bars goed helpen, (zeker in combi met de aanvullende Energetische healing die ik kan geven), echter zijn vaak meerdere sessies nodig. Ook mag je zelf aan de slag gaan met technieken die ik jou aanreik, om een nieuw begin voor jou te gaan maken, een nieuwe start voor een leven dat bij jou past. Kiezen voor JOU. Jouw commitment, jouw toewijding, is daarbij nodig. Jouw keuze om voor jou en jouw lichaam het beste te gaan doen. Daarom ontmoet ik je graag voor minimaal 3 sessies, waarna we samen kunnen bekijken wat het effect voor jou is geweest, en of het voor jou voldoende was of je nog even door wilt gaan met regelmatige sessies (bv maandelijks). De eerste sessie duurt 90 minuten. Vervolgsessies 75-90 minuten.
Zodra je een keuze maakt, gaan er dingen veranderen, kies je deze methode te ontvangen, gaat er al wat veranderen. Jouw toewijding is de sleutel. Begin vandaag, maak een afspraak, betaal je afspraak en merk de veranderingen. Zodra je afspraak staat en betaald is, begin ik met energetische healing naar jou toe. Wat zal dat mogelijk maken?

Clearings - het toverstafje dat beperkingen laat verdwijnen
Binnen Access Consciousness, waar de Access Bars training vandaan komt, heb ik mezelf verder ontwikkeld in het geven van 'clearings'. Dit is een techniek om de juiste vragen aan jou te stellen, waardoor jij bepaalde onderliggende overtuigingen, beperkingen of onbewuste drempels kan gaan los laten. Hiermee kan ook je 'automatische piloot' uitgezet worden. Na de vragen, waarop je alleen een simpel 'ja' of 'nee' antwoordt, worden 'clearings' uitgesproken. Deze versterken de Access Bars sessie. Dit maakt dat de Access Bars sessie nog dieper effect kan hebben.  
Hierbij werk ik op mijn intuitie en invoelend vermogen.
Weet dat niet elke Access Bars Facilitator hiermee werkt. 
Heb je hier behoefte aan? Voel je dan welkom bij mij.

Access Bars Healing, Clearing & Coaching 
Prive traject met intensieve begeleiding naar jou mooiste leven, alleen als je echt wilt veranderen....en doet dit niets voor je, dan krijg je je geld terug! Zo zeker ben ik ervan dat dit werkt en heel waardevol is. 
Het gaat hier om een traject met meerdere sessies van 90 tot 120 minuten. Je krijgt alles wat je op dat moment kan ontvangen aan healing, clearings en coaching. Je krijgt ook opdrachten mee en we houden mailcontact over je ervaringen. Daar waar nodig help ik je tussendoor schriftelijk met clearings en coaching en eventueel geluidsopnames. Je komt minimaal 3 x met een of twee weken ertussen, en we kunnen ook andere periodes afspreken. Ik verwacht van jou ook toewijding, samen gaan we werken aan een mooier leven voor jou, hoe leuk is dat?  
Merk je tijdens deze sessies of erna geen veranderingen dan krijg je je geld terug. Want ik weet 100% zeker dat mijn technieken jou kunnen helpen. Van tevoren hebben we een intake, een kennismaking om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen en dan krijg je meteen ook een healingsessie. Voor het welslagen is het belangrijk dat ook jij er volledig voor gaat.
Zin in? Wil jij investeren in jouw mooiste leven? Neem dan snel contact op, ik heb ruimte voor een beperkt aantal mensen. 
Prijs op aanvraag, want dit is natuurlijk maatwerk.Prijzen losse consulten (advies minimaal 3 sessies): 
Access Bars 1e bezoek circa 90 minuten € 95,-
Access Bars Next Level*, 90 minuten € 95,-
Access Bars regular vervolg 65-75 minuten € 75,-
Access Bars budget, korte opvolgconsult, 55 min. € 55,-

*een Access Bars Next Level houdt in dat je naast de 'gebruikelijke' Bars sessie EXTRA healing & clearing krijgt, net wat jij op dat moment nodig hebt, ik volg daarbij de energie, met extra healing op je lichaam (rug, nek, schouders, buik, benen, voeten....) mijn handen weten waar jouw lichaam wat extra's nodig heeft. Wat zou dat voor jou kunnen bijdragen?

Intensief Access coaching consult/traject, healing & clearings ontvangen, en de begeleiding die je op dat moment nodig hebt, incl. na mail met op maat gemaakte affirmaties en clearings voor jou, en eventueel energypull; eerste consult (incl. na-mail en mailcontact voor begeleiding) anderhalf tot max 2 uur consult in mijn praktijk € 200,-
Ook kun je een 3-maanden begeleidingstraject aanvragen.
De coaching en healing start zodra jij je afspraak hebt gemaakt, en toewijding hebt gemaakt aan jezelf, want zo werkt dat energetisch, hoe fijn is dat? Wat maakt dat mogelijk? 


Access Bars voor kinderen 13-15 jaar 40 minuten € 40,- (bij kinderen werkt deze techniek sneller, is minder tijd nodig).

Access Bars bij kinderen (tot 15 jaar):
moeder & kind consult € 95,-
: vanwege de relatie tussen moeder en kind is het noodzakelijk om bij klachten bij jonge kinderen ook de moeder in de sessie mee te nemen. Een consult voor een kind alleen doe ik niet, ik ga voor resultaat. De moeder hoort er dan voor mij bij. Een consult van 90 minuten waarin beiden een sessie ontvangen, hoe fijn is dat? 


Access Bars combi met lichaamshealing, Energetische facelift, Shiatsu of Yin Yoga Medicine 90 minuten € 95,-


Wat zou het voor jou creëren? 
neem tijdig contact op voor het plannen van je afspraken, aangezien mijn agenda altijd snel vol loopt.  

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail

- Access Lichaamshealing (mtvss) 
een heerlijke ontspannen sessie, zachte warme helende aanrakingen terwijl jij gekleed ligt op een massagetafel of Shiatsumat, de energie laten stromen....terug in balans komen.
Heerlijk bij klachten als: vermoeidheid, depressiviteit, slecht slapen, klachten aan lever, milt, darmen, nieren, hormonale klachten, klachten aan het immuunsysteem, gewrichtsklachten, rug- en nekklachten, fibromyalgie, duizeligheid.
Ik combineer het op gevoel met andere technieken zoals bv technieken uit de Zen Shiatsu.
Je lichaam ontvangt een 'duwtje' naar gezondheid. Een lichte detoxwerking kan het resultaat zijn. Ook fijn om te herstellen na operaties, kneuzingen, botbreuken of bij hooggevoeligheid, waarbij het kan zijn dat jij lichamelijke klachten van anderen 'kopieert'.  

Mijn ervaring bij het ontvangen: heerlijk ontspannend. Ik voelde de warme energie door mijn lijf trekken en werd wat loom, heerlijk ontspannen. Daarna voor mij wat ontgiftingssignalen in mijn lijf, en de volgende dag meer energie. De uitwerking is bij iedereen anders en na elke sessie anders. Wat het doet is; herstel van jouw lichaam en lichaamsfuncties. Herstel van je organen, hormonen, botten, gewrichten. ANTI AGING.
Na 20-30 sessies heb je het maximale eruit gehaald en kan je een heel stuk vernieuwd en hersteld zijn. Hoe mooi zou dat zijn?
Bij klachten is aan te raden om te starten met 3 sessies met een of twee weken ertussen en daarna maandelijkse sessies.
Wil je gewoon een rustmoment, dan kun je het zo vaak doen als voor jou goed voelt. Wat wil jij? Jouw keuze creëert. ;-)

Prijs: 75-90 minuten € 75,- /€90,-
de tijd is afhankelijk van hoe de energie stroomt (maak je meerdere afspraken, dan krijg je een korting op de vervolgsessies). Neem gerust contact op voor jouw mogelijkheden.

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail-Access Energetische Face- en bodylift:middels zachte aanrakingen op je decollete, hals/nek, het hele gezicht en hoofd, spanningen uit je gezicht EN lichaam halen, 
- zelfverzekerder worden
- stralend uiterlijk
- stress uit je gezicht EN lichaam halen
- gezonder lichaam, verbetering van darmen, lever, nieren
- meer gemak met 'gezien' worden
Deze behandeling geef ik in combinatie met Access Bars in een consult van 90 minuten, zodat je optimaal profijt eruit haalt. Een proefsessie voor een uur Energetic Facelift is éénmalig mogelijk. De Energetic Facelift blijft steeds minimaal enkele dagen tot een of meer weken zichtbaar en gaat na circa 20 sessies blijvend resultaat geven. Als je wilt kunnen we een 'behandelplan' voor jou opstellen voor meerdere sessies om tot mooie resultaten te komen.
Mijn eigen ervaring: een zachtere blik, meer kleur in het gezicht, de ogen meer sprekend, compleet een frissere, mooiere en meer open uitstraling. Ik doe deze Facelift bij belangrijke (1e) afspraken, want mensen reageren toch op je uitstraling.
Je huid veroudert hiermee een stuk langzamer. 
Prijs: € 75,-/€ 95,- tijdsinvestering 75-90 minuten.

-combinatie sessie Zen Shiatsu met Access Bars; drukpuntmassage over je armen, benen, rug, schouders, en daarna de zachte hoofdaanrakingen voor ontlading en rust in je hoofd, voor totale wellness en heling ineen

Inmiddels zijn er ook mensen die bij mij komen en het heerlijk vinden om een Zen Shiatsu behandeling te combineren met een Bars sessie. In een sessie van 90 minuten 'lees' ik dan eerst jouw 'hara', ik voel hoe jouw energiehuishouding is en kan met de Shiatsu deze in balans brengen, en daarna is het heerlijk in de rust met het ondergaan van Bars, je hoofd 'ontladen'. De Shiatsu vooraf helpt je nog beter om in de rust te komen.

combi consult Zen Shiatsu & Access Bars 90 minuten € 95,-, 75 minuten € 75,-

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mailAccess Consciousness coaching en Access Bars sessies helpen bij chronische klachten, stress, angsten, vermoeidheid en depressies, echter is dan echte commitment nodig, en zijn meerdere sessies effectiever.


Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail


Access Bars zelf leren geven?

Ik wilde dat ik Access Bars en de tools uit Access Consciousness 20 jaar eerder had leren kennen!

Wil jij meer dan Access Bars? Heb je al 1 Access Bars Class gevolgd? Dan is er een mooie vervolgtraining: Access FOUNDATION. 11-14 oktober in Wolvega met Crystel Poetiray.
4 dagen van healing, coaching, mindset werk, bewustwording...
zie agendapagina onderaan. 

ACCESS BARS leren is echt een cadeau voor het leven, het leren van het geven van de sessies Access Bars. Want ook het geven is heerlijk EN je leert op de trainingsdag diverse coachingstechnieken voor jezelf, mindset tools, clearings (verbale processen om te kiezen voor het loslaten van wat jij wilt los laten). Tijdens deze dag ervaar je zelf ook 'shifts' in je bewustzijn. Je ervaart niet alleen zelf meer rust en gemak, je wordt ook nog eens prettiger in de omgang voor je omgeving, hoe leuk is dat?
Boek eventueel eerst een privé sessie om te ervaren, of, doe net als ik november vorig jaar, ga ervoor, kies voor jou, meld je aan voor een 1-daagse Access Bars Class. 
1 waarschuwing: je leefstijl zal nooit meer t zelfde zijn, de 'high' en rust die je hiervan krijgt...de eigenwijsheid die je weer gaat volgen..de vrijheid die je weer gaat ervaren...heerlijk!

Overzicht classes:
zaterdag 25 augustus 10.00-18.00 in Wolvega, 
donderdag 6 september 9.00-17.00 uur in Drachtstercompagnie bij Fetsje de vos, 
zaterdag 22 september gaan we in de tuin, in Oosterwolde bij Anniek Wester van AnnkCare, 10-00-18.00 uur.

Op donderdag 27 september 13.00-21.00 uur in Wolvega.
Zaterdag 6 oktober in Wolvega 10.00-18.00 uur.

De Access Bars Class kan ik ook bij jou op locatie geven, en als jij als gastvrouw mee wilt doen, zijn er aantrekkelijke voorwaarden voor jou als jij extra deelnemers meeneemt.


LET OP: energetische Facelift training, 1 dag, 16 september eerste datum. Verdere planning op aanvraag.

Wil jij meer dan Access Bars?
er is een mooie vervolgtraining Access FOUNDATION.
4 dagen van healing, coaching, mindset werk, bewustwording...
11 t/m 14 oktober in Wolvega met Crystel Poetiray. 

Alle keuze voor jou! 
Hoe leuk is dat?
Kan het beter? Jazeker, ik kan ook bij jou op locatie komen, bij minimale deelname van 2 personen en op redelijke afstand van Wolvega ;-). Bij grotere afstanden zijn meer deelnemers nodig.

NOG MEER INFO OVER BARS OF FACELIFT LEREN GEVEN:

De dagen duren van 10-18 uur OF kunnen worden verdeeld in 2 middagen die 4 uren duren. Tijdens deze dag ga je 2 x een sessie van 60-90 minuten geven en 2 x een sessie ontvangen, ervaren. Daarmee is deze trainingsdag ook al een dag van 'healing'. Daarbij krijg je ook nog een dvd te zien met alle handposities, je ontvangt mooie fotokaarten met de handposities en een handboek met alle info die je nodig hebt. 
Na deze dag ben je officieel Access Bars Practitioner, daarvoor krijg je een officieel certificaat, en wordt je als practitioner geregistreerd bij de organisatie, en mag je de sessies geven aan je vrienden, familie, maar ook professioneel vanuit je eigen praktijk.

Jouw investering:
Access Bars: 1e keer € 300,- (en herhalingsdag € 150,-).
Dat is € 247,94 excl 21% btw.

Access Energetische Facelift: 1e keer € 260,-, (herhaling € 130,-)
Dat is € 214,88 excl 21% btw.

Na je trainingsdag mag je meteen het geleerde in de praktijk brengen, kun je de sessies geven en er een vergoeding voor vragen, en kun je je investering dus snel terug verdienen, want er is veel vraag naar Access Bars Practitioners.
Hoe fijn is dat?

De prijzen voor de classes worden wereldwijd gehanteerd en vastgesteld door de organisatie Access Consciousness.
De prijzen voor de sessies bepaalt iedere Practitioner voor zichzelf.

Bars Swaps
Als je de Access Bars hebt geleerd kun je daarna genieten van het ontvangen en geven tijdens zogenaamde 'swaps'. Dit zijn middagen of avonden die door iedereen die dit geleerd heeft kunnen worden georganiseerd. 
Ik organiseer deze ook en de kosten voor deze uitwisseling zijn € 15,- voor de huur locatie, en hapjes en drankjes en natuurlijk mijn aanwezigheid als facilitator, zo kun je nog bij mij terecht met je vragen over het geven van Access Bars.
Een fijne manier om ook zelf te blijven ontvangen als je veel sessies geeft.
Laat het me weten als je interesse hebt.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint