de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Boodschap

OVER MIJ   
Hoi hoi, Mijn naam is Marjan Laning, ik ben 48 jaar, en heb altijd gewerkt in het bedrijfsleven als management ondersteuner. 
Ik vond het fijn om er voor mensen te zijn en ze te ondersteunen, maar in het bedrijfsleven kon ik toch mijn plekje niet vinden.   
Ik wilde meer voor mensen kunnen betekenen.

Eigen baas worden was een mogelijkheid waar ik steeds meer aan dacht,  en gezondheid had altijd al mijn belangstelling, en dus koos ik in 2004 voor een andere weg. Ik ging de opleiding Natuurgeneeskunde doen en wilde dan naast mijn werk mijn eigen praktijk starten.   

Ik wilde graag met mensen werken, hen ondersteunen en coachen, mensen in hun kracht zetten, mensen laten inzien dat ze prachtig mooie wezens zijn en dat er zoveel mogelijk is voor een mooier leven, er echt zijn voor anderen. Licht verspreiden. Van mijn passies mijn werk maken. 
En dat is gelukt! 
In 2011 schreef ik mij bij de KvK in en was ik ondernemer, parttime, om alles op te starten.   

In 2014 nam ik de belangrijkste stap; ik verliet het bedrijfsleven en koos voor mijn zelfstandigheid: ik werd fulltime ondernemer. Een leven van passies delen met mensen die daar ook weer iets aan hebben. Zo werken dat je niet uitkijkt naar het weekend en geen hekel hebt aan de maandagochtend ;-). Werk doen waarin je kunt ZIJN wie je bent, doen wat bij je past, en hiermee voor anderen iets kunt betekenen. Werken vanuit mijn intuïtie. Werken vanuit mijn hart.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik zo mag leven, en probeer anderen hiermee ook te inspireren om hun mooiste leven te leven. 
Je bent er slechts een keuze vanaf, want jij bent het, die jouw leven creëert, hoe mooi is dat? <3  
     
Mijn thuissituatie? Ik ben gelukkig getrouwd met Bert, ook ondernemer, dus een fijne partner als je zelf geniet van het eigenzinnige ondernemersvak, waarin je toch altijd met je 'werk' bezig bent. Niet omdat het moet, omdat het inspireert! 
Ontzettend dankbaar voor de support van mijn man, waardoor ik goed heb kunnen groeien met mijn bedrijf. 
 
Sinds 2014 is ons kleine gezinnetje uitgebreid met Harley, onze knuffelrottweiler, die je als klant overigens niet ziet, want als jij bij mijn praktijk aan huis komt, stop ik hem even weg in de woonkamer, 
hij neemt zijn taak als bodyguard nog weleens serieus, haha. 
Jij mag dus lekker achterom komen. 

En mijn yogastudio is op een andere locatie, Grindweg 133 Wolvega.   

YOGA, mijn passie 
Mijn grootste passie is Yoga en ik ben zo blij dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken. 
Heerlijk andere mensen leren te ontspannen, rust te vinden, verbinding te maken met hun lijf en vanuit zachtheid de grenzen te verkennen, kijken wat er mogelijk is zonder prestatiedruk, lekker rekken en strekken en dan ervaren hoe goed dat voelt. 
Zo fijn als je merkt dat je lichaam dan meer ruimte krijgt, en niet alleen je lichaam, ook je denkwereld krijgt ruimte. Afhankelijk van de vorm krijg je meer energie of meer rust. 
Een soepeler lijf krijg je er zowiezo cadeau bij, hoe leuk is dat! 

Een heerlijke relaxte manier ook om van die chronische rugklachten af te komen, ik spreek uit eigen ervaring, en inmiddels natuurlijk ook de ervaring van mijn klanten.   

Ik ervaar zelf yoga als een heerlijk moment quality time voor mezelf. Heel belangrijk voor innerlijke en lichamelijke balans in een druk/gevuld leven.   

Mijn eigen ervaring met yoga is dat wanneer ik me wat gespannen voel, en ik neem even tijd voor mezelf en pas wat dingen toe uit de Yoga leer, ik weer lekker tot mezelf kom.  Als ik langere tijd geen yoga heb gedaan merk ik dat echt! Dan gaat mijn onderrug wat zeuren...mijn nek wordt iets stijver...hoofdpijnen kunnen terugkomen...dus ik weet het wel, regelmatig yoga voor mij, mijn zelfhelingsmethode bij uitstek! En weet je, zelf thuis doe je het gewoon niet. Dus een wekelijkse les volgen, als stok achter de deur, dat werkt gewoon perfect!   

Als ik les geef, dan werk ik vanuit mijn hart, ik maak verbinding met de mensen die aanwezig zijn, natuurlijk heb ik wel een idee van de insteek van de les, maar ik voel wat er nodig is, en vanuit intuïtie geef ik dan mijn lessen, luisterend, zowel energetisch als letterlijk ;-). 
Daarbij neem ik de seizoenen mee, de kennis van Yin en Yang, de kennis uit de Oosterse natuurgeneeskunde, de metafysische wetenschap (wat wil die stijve schouder me zeggen?) en kennis uit de Yin Yoga Medicine opleiding. 

Ik geef groepslessen en privé lessen, maar ook bedrijfslessen & workshops.      

MASSAGE - en HEALING middels de AANRAKINGEN van mijn HELENDE HANDEN, heerlijke ONTSPANNING geven,

ZEN SHIATSU & ACCESS BARS & ACCESS BODYPROCESSEN

Toen ik nog op kantoor werkte merkte ik dat ik daar zelf veel aan had, zeker in periodes van veel werkdruk. Ook dit wilde ik anderen bieden. Een moment van rust, ontspanning en even landen in je lijf.  
Ik geef 'massages' op een andere manier dan je in eerste instantie denkt bij het woord. Zen Shiatsu is massage op z'n Japans/energetisch. Bij massage denk je al snel 'o jee, dan moeten de kleren uit!'. Bij mij dus niet. Ik geef jou een heerlijke totaal massagebeleving door je lichaam (jouw armen, benen, handen, voeten, rug, nek en hoofd) over je kleding heen aan te raken met mijn handen, onderarmen, knieën, op zachte, maar ook stevige manier.  Om je hele energiehuishouding terug in balans te brengen. 

Vantevoren 'lees' ik je energie en heb ik even een kort gesprekje met je, ik 'voel' jou, en dan weet ik welke behandeling jij nodig hebt voor meer balans en deze behandeling werkt dan ook nog eens op lichaam én geest. Met een stukje energetische healing. Mijn handen weten waar ze moeten zijn om jou te faciliteren naar meer gezondheid en welzijn.   

Door te werken met aanrakingstechnieken is mijn helende capaciteit zich gaan ontwikkelen. Mijn handen geven helende energie door. Hoe mooi is dat?

ACCESS BARS, een unieke beleving,  in het minste geval heerlijk ontspannend, maar het kan ook je hele leven positief veranderen!   

Access Bars is een techniek waarbij je hoofd op verschillende punten zacht wordt aangeraakt, en ik raak dan ook even kort je voeten en handen aan. Een moment in stilte. Je hoeft niets te zeggen. Gewoon lekker in de rust. Deze behandeling geeft rust in je hoofd en nieuwe energie. Het is een techniek om een overvol hoofd te ontladen. Ideaal voor mensen met burn out, of onrust. Goed voor onrustige kinderen. 

Ook heerlijk als je heel gevoelig bent voor prikkels. Of iemand bent die veel geeft. Een moment ontvangen is dan zo heerlijk om terug bij jezelf te komen.   

Zelf onderga ik dit regelmatig en ik merk dat ik hierdoor een stuk zekerder van mezelf ben geworden, nog meer innerlijke rust heb gevonden, de buitenwereld minder vat op mij heeft en ik meer energie ervaar. 
Mijn intuïtie, innerlijk weten, is versterkt. Waardoor keuzes maken geen probleem meer zijn en ik mij zowel in mijn leven als in mijn werk kan laten leiden door mijn innerlijke geleiding.   

Verder geeft Access Bars je meer gemak met geld, relaties, werk.
Een mooie techniek is bijvoorbeeld het toepassen van vragen stellen en beperkingen, drempels, onbewuste of bewuste 'zwaarte' in ons denken te 'clearen', op te schonen als het ware.  Niet alle Access Bars Practitioners passen dit, juist versterkende onderdeel, toe. Ik werk hier graag mee. Ook geef ik je 'affirmaties' mee, dit zijn zinnen om mee te oefenen om je gedachten te richten op wat je juist wel wilt in je leven. Voel voor jezelf of dit wellicht juist is wat jij nog extra kan gebruiken.

Als je je hele leven positief wilt veranderen is het een goed idee om je meer in deze materie te verdiepen, je kunt boeken van Gary Douglas of Dr Dain Heer lezen ter inspiratie, en/of de trainingsdag Access Bars Practitioner bij mij komen ervaren. 
Hier leer je -naast het geven van de Access Bars aan anderen- diverse technieken om anders met dingen om te gaan, meer in mogelijkheden te denken, je leert hoe je belemmerende gedachten kunt loslaten, en dingen die je van anderen overneemt te 'deleten', je leert jezelf als creator van jouw leven te erkennen.....en wat voor mooie mogelijkheden geeft dat?    

Vervolg op Access Bars: lichaamshealingen: MTVSS, CM, TSS etc.:  lichaamshealing
Een ontspannende toegankelijke sessie; terwijl je gekleed op een dikke Shiatsumat ligt, of op een behandeltafel, word je zacht aangeraakt op de plekken die dit nodig hebben, dat kan zijn: hoofd, decolleté, gebieden van lever, milt, nieren en darmen, je gewrichten, je rug, schouders. Voor langere tijd. Een sessie duurt circa 90 minuten. Voor een zachte maar diepwerkende healing op je hele zijn.

VOEDING - waar het allemaal mee begon 
Eind 2011 begon ik met mijn eigen voedingsadviespraktijk, naast mijn werk als directiesecretaresse. Het begin van mijn bedrijf. Ik leerde alles wat er te leren valt over voeding, want ik dacht, als ik dit wil doen, is het wel zo goed om dan maar alles te leren, dus zowel de natuurvoedingsleer, als ook de reguliere dieetleer, orthomoleculair, Chinees etcetera.  Mijn insteek bij het geven van voedingsadviezen is: persoonlijk, gericht op het verbeteren van jouw energiehuishouding, en gemakkelijk en creatief; geen calorieën tellen, geen voorgeschreven dagmenu's, maar adviezen over voedingsmiddelen waar jij wat aan hebt. Waar jouw lijf wat aan heeft. En....lekker genieten van eten. En...er staat geen weegschaal in mijn praktijk. Niet nodig.   Ik hoop dat deze intro je een goed beeld heeft gegeven van wat je bij mij kunt verwachten. Kijk lekker rond op deze website, hieronder nog meer uitgebreide info, en nog verschillende aanvullende pagina's waarvan 1 met de agenda voor leuke activiteiten. En als je niet meer twijfelt maar gewoon denkt, hé, ik hoef niet verder te lezen, dit voelt goed, ik wil met Marjan samenwerken, neem dan contact met me op. Ik kijk ernaar uit om jou de support te geven die je zoekt,     

Hartelijke groet, en graag tot ziens,                                                                 Marjan   

p.s. 
Extra info is altijd via de mail op te vragen.  
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint