de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Boodschap

Energetische healingsmethoden uit
'Access Consciousness' 
- Access Bars
door zachte aanrakingen op je hoofd: rust in je hoofd, ontspanning, meer gemak met alles in je leven, je persoonlijk energiemanagement ondersteunen,

In november 2016 heb ik deze mooie techniek geleerd. En ontvangen. Zo heb ik ervaren hoe super deze behandeling je ontspanning kan geven. En in de dagen erna meer energie en positiviteit. De weken erna ervaarde ik meer innerlijke rust, meer 'aarding', en de weken daarna merkte ik dat ik steeds meer mezelf ben geworden, vrolijk en blij en met innerlijke zekerheid ga ik nu door het leven. Mijn intuïtie werkt beter en daardoor gaat mijn leven gemakkelijker. En in de training heb ik diverse handvaten gekregen om toe te passen in mijn leven, handigheden op gebied van mindset, de manier van je denken. Het heeft mijn leven (figuurlijk) echt verrijkt. Hoe wordt het beter dan dat? Wil jij dat ook?
Het haalt stress weg. Geeft ontspanning.
Verbeterde intuitie, gemakkelijker keuzes maken.
De buitenwereld heeft minder invloed op je.
Verbetert je gezondheid.
Helpt goed bij overgevoeligheid.
Je komt meer tot je authenthieke zelf.

In elk geval voel je je alsof je een heerlijke massage hebt gekregen. Lekker ontspannen. Of, zoals één van mijn klanten aangaf 'alsof ik 2 uur yin yoga heb gedaan bij jou'. Iemand anders vergeleek het met het gevoel na een diepe meditatie.
In het beste geval kan je leven helemaal ten goede veranderen. Doordat je inzichten krijgt, beter afgestemd raakt op jezelf, meer gemak krijgt met keuzes maken, en als je de handige tools toe gaat passen in je leven, lijkt het alsof alles makkelijker gaat.

Bij kinderen werkt de behandeling snel en heb ik meestal aan 45 minuten voldoende. Ook heel fijn voor hen als er examenstress is. Of sprake van hooggevoeligheid.

Prijzen: 
Access Bars 1e bezoek met intakegesprek* 90 minuten € 95,-
Access Bars 1e bezoek korte intake 75 minuten € 75,-
Access Bars vervolgsessie 60-75 minuten consult € 65,-
Access Bars afname 5 consulten 60-75 min. ineens:  € 275,-
Access Bars voor kinderen tot 15 jaar 40 minuten € 35,-

*intakegesprek is noodzakelijk bij lichamelijke of geestelijke klachten, daar is wat meer tijd en aandacht voor nodig en indien nodig pas ik extra healingtools toe.

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail

- Access Lichaamshealing (mtvss) 
door zachte aanrakingen op je lichaam terwijl je aangekleed ligt, aanrakingen op de gebieden voorhoofd, borstbeen, lever, milt, nieren, darmen, met als doel via healing van deze organen jouw afweer/immuunsysteem, en je hormonale systeem te ondersteunen en daarmee je vitaliteit en gezondheid een 'duwtje' geven,
Deze mooie techniek heb ik inmiddels ook geleerd en ervaren. Een heerlijke ontspannen sessie, met daarna voor mij wat ontgiftingssignalen in mijn lijf, en de volgende dag meer energie. En mijn lichaam gaf aan: zin in gezonde drankjes en eten. Dus dit is ook een mooie bijdrage voor jou als je wil starten met een detoxkuur, stoppen met roken of wil starten met een gezonde voedingsgewoonte, het gaat gemakkelijker na deze healing. 

Prijs: 90 minuten € 95,-

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail-Access Energetische Facelift:middels zachte aanrakingen op je decollete, hals/nek, het hele gezicht en hoofd, spanningen uit je gezicht EN lichaam halen, zodat veroudering kan worden vertraagd en spanningslijnen uit je gezicht worden gehaald/verzacht.
Deze behandeling geef ik in combinatie met Access Bars in een consult van 90 minuten, zodat je optimaal profijt eruit haalt. Een proefsessie voor een uur Energetic Facelift is éénmalig mogelijk. De Energetic Facelift blijft steeds minimaal enkele dagen tot een of meer weken zichtbaar en gaat na circa 20 sessies blijvend resultaat geven. Als je wilt kunnen we een 'behandelplan' voor jou opstellen voor meerdere sessies om tot mooie resultaten te komen.
Prijs: € 95,-

-combinatie sessie Zen Shiatsu met Access Bars; drukpuntmassage over je armen, benen, rug, schouders, en daarna de zachte hoofdaanrakingen voor ontlading en rust in je hoofd, voor totale wellness en heling ineen

Inmiddels zijn er ook mensen die bij mij komen en het heerlijk vinden om een Zen Shiatsu behandeling te combineren met een Bars sessie. In een sessie van 90 minuten 'lees' ik dan eerst jouw 'hara', ik voel hoe jouw energiehuishouding is en kan met de Shiatsu deze in balans brengen, en daarna is het heerlijk in de rust met het ondergaan van Bars, je hoofd 'ontladen'. De Shiatsu vooraf helpt je nog beter om in de rust te komen.

Prijs: combi consult Shiatsu & Bars 90 minuten € 75,-

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mailAccess Consciousness coaching en Access Bars sessies helpen bij chronische klachten, stress, angsten, vermoeidheid en depressies, echter is dan echte commitment nodig, en zijn meerdere sessies effectiever.
omdat het effectiever is om meerdere consulten achter elkaar te plannen bied ik het volgende aan:
- coachingstraject Access 5 consulten in 2 maanden € 395,-* (andere periodes mogelijk)
* coaching omvat de aanrakingssessies met daarbij gesprekken, verbale processen om je mindset te veranderen, schrijfopdrachten, contact via e-mail, en een commitment om echt stappen te gaan zetten. Vantevoren wordt een intakeformulier verstuurd en kunnen we samen kijken of coaching voor jou kan werken.

* ook zonder extra coaching mogelijk, alleen de Access Bars sessies, 5 consulten 60-75 min.  € 275,-

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail


Access Bars zelf leren geven?

Ik wilde dat ik Access Bars en de tools uit Access Consciousness 20 jaar eerder had leren kennen!

Dit is echt een cadeau voor het leven, het leren van het geven van de sessies Access Bars. Want ook het geven is heerlijk EN je leert op de trainingsdag diverse coachingstechnieken voor jezelf, mindset tools, clearings (verbale processen om te kiezen voor het loslaten van wat jij wilt los laten). Tijdens deze dag ervaar je zelf ook 'shifts' in je bewustzijn. Je ervaart niet alleen zelf meer rust en gemak, je wordt ook nog eens prettiger in de omgang voor je omgeving, hoe leuk is dat?
Boek eventueel eerst een privé sessie om te ervaren, of, doe net als ik november vorig jaar, ga ervoor, kies voor jou, meld je aan voor een 1-daagse Access Bars Class. 
1 waarschuwing: je leefstijl zal nooit meer t zelfde zijn, de 'high' en rust die je hiervan krijgt...de eigenwijsheid die je weer gaat volgen..de vrijheid die je weer gaat ervaren...heerlijk!

Mijn eerstvolgende class geef ik op 26 november in Wolvega.
16 december in Schagen.
In Wolvega, op 20 januari en op 28 januari ook een class. 
Hoe leuk is dat?
Kan het beter? Jazeker, ik kan ook bij jou op locatie komen, bij minimale deelname van 2 personen en op redelijke afstand van Wolvega ;-).

NOG MEER INFO OVER BARS LEREN GEVEN:

De dagen duren van 10-18 uur of kunnen worden verdeeld in 2 middagen die 4 uren duren. Tijdens deze dag ga je 2 x een sessie van 60-90 minuten geven en 2 x een sessie ontvangen, ervaren. Daarmee is deze trainingsdag ook al een dag van 'healing'. Daarbij krijg je ook nog een dvd te zien met alle handposities, je ontvangt mooie fotokaarten met de handposities en een handboek met alle info die je nodig hebt. 
Na deze dag ben je officieel Access Bars Practitioner, daarvoor krijg je een officieel certificaat, en wordt je als practitioner geregistreerd bij de organisatie, en mag je de sessies geven aan je vrienden, familie, maar ook professioneel vanuit je eigen praktijk.

Jouw investering:
Prijzen t/m de class van 28 januari 2018: 
1e keer € 270,-  en herhalingsdag € 135,-. 
Prijzen vanaf februari 2018:
1e keer € 300,- en herhalingsdag € 150,-.

De prijzen voor de classes worden wereldwijd gehanteerd en vastgesteld door de organisatie Access Consciousness.
De prijzen voor de sessies bepaalt iedere practitioner voor zichzelf.

Bars Swaps
Als je de Access Bars hebt geleerd kun je daarna genieten van het ontvangen en geven tijdens zogenaamde 'swaps'. Dit zijn middagen of avonden die door iedereen die dit geleerd heeft kunnen worden georganiseerd. 
Ik organiseer deze ook en de kosten voor deze uitwisseling zijn € 10,- voor de huur locatie en hapjes en drankjes. Een fijne manier om ook zelf te blijven ontvangen als je veel sessies geeft.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint