de plek om terug bij jezelf te komen...ont-moet jezelf - Boodschap

Energetische healingsmethoden uit
'Access Consciousness' 
- Access Bars
door zachte aanrakingen op je hoofd: rust in je hoofd, ontspanning, meer gemak met alles in je leven (minder beïnvloedbaar door de buitenwereld), je persoonlijk energiemanagement ondersteunen, 
ik geef persoonlijke sessies EN ik kan je in 1 dag opleiden tot Access Bars Practitioner. 
Iets voor jou?

In november 2016 heb ik deze mooie techniek geleerd. En ontvangen. Zo heb ik ervaren hoe super deze behandeling je ontspanning kan geven. En in de dagen erna meer energie en positiviteit. De weken erna ervaarde ik meer innerlijke rust, meer 'aarding', en de weken daarna merkte ik dat ik steeds meer mezelf ben geworden, vrolijk en blij en met innerlijke zekerheid ga ik nu door het leven. Mijn intuïtie werkt beter en daardoor gaat mijn leven gemakkelijker. En in de training heb ik diverse handvaten gekregen om toe te passen in mijn leven, handigheden op gebied van mindset, de manier van je denken. Het heeft mijn leven (figuurlijk en ja, ook bedrijfsmatig) echt verrijkt. Hoe wordt het beter dan dat? Wil jij dat ook?
Dat alles gewoon lekkerder loopt...je lichaam, je inkomen, je relaties, rust in je hoofd?
ACCESS BARS
haalt stress weg. Geeft ontspanning.
geeft verbeterde intuitie, je gaat gemakkelijker keuzes maken.
laat de buitenwereld minder vat op je krijgen.
verbetert je gezondheid.
helpt goed bij overgevoeligheid.
laat je meer tot jezelf komen, je eigen wijze zelf. 

In elk geval voel je je alsof je een heerlijke massage hebt gekregen. Lekker ontspannen. Of, zoals één van mijn klanten aangaf 'alsof ik 2 uur yin yoga heb gedaan bij jou'. Iemand anders vergeleek het met het gevoel na een diepe meditatie.

In het beste geval kan je leven helemaal ten goede veranderen. 
Doordat je inzichten krijgt, beter afgestemd raakt op jezelf, meer gemak krijgt met keuzes maken, en als je de handige tools toe gaat passen in je leven, lijkt het alsof alles makkelijker gaat.

Bij kinderen werkt de behandeling snel en heb ik meestal aan 45 minuten voldoende. Ook heel fijn voor hen als er examenstress is. Of sprake van hooggevoeligheid.
Bij kinderen jonger dan 10 jaar behandel ik zowel het kind als de ouder waarbij het kind het meest is, omdat ouder en kind zoveel invloed op elkaar hebben, en 'problemen' die het kind uit, hun oorsprong kunnen hebben bij de ouder. 

Burn-out
Bij Burn-out kan Access Bars goed helpen, (zeker in combi met de aanvullende Energetische healing die ik kan geven), echter zijn vaak meerdere sessies nodig. Ook mag je zelf aan de slag gaan met tools die ik jou aanreik, om een nieuw begin voor jou te gaan maken, een nieuwe start voor een leven dat bij jou past. Kiezen voor JOU. Jouw commitment, jouw toewijding, is daarbij nodig. Jouw keuze om voor jou en jouw lichaam het beste te gaan doen. Daarom ontmoet ik je graag voor minimaal 2 sessies, waarna we samen kunnen bekijken wat het effect voor jou is geweest, en of het voor jou voldoende was of je nog even door wilt gaan met regelmatige sessies (bv maandelijks). De eerste sessie duurt 90 minuten. Vervolgsessies 75-90 minuten.

Clearings - het toverstafje dat beperkingen laat verdwijnen
Binnen Access Consciousness, waar de Access Bars training vandaan komt, heb ik mezelf verder ontwikkeld in het geven van 'clearings'. Dit is een techniek om de juiste vragen aan jou te stellen, waardoor jij bepaalde onderliggende overtuigingen, beperkingen of onbewuste drempels kan gaan los laten. Hiermee kan ook je 'automatische piloot' uitgezet worden. Na de vragen, waarop je alleen een simpel 'ja' of 'nee' antwoordt, worden 'clearings' uitgesproken. Deze versterken de Access Bars sessie. Dit maakt dat de Access Bars sessie nog dieper effect kan hebben.  
Hierbij werk ik op mijn intuitie en invoelend vermogen.
Weet dat niet elke Access Bars Facilitator hiermee werkt. 
Heb je hier behoefte aan? Voel je dan welkom bij mij.

Prijzen losse consulten: 
Access Bars 1e bezoek 90 minuten € 90,-, NU tijdelijk € 75,-
Access Bars combi met lichaamshealing, Shiatsu of Yin Yoga Medicine 90 minuten € 90,-
Access Bars vervolg 75 minuten € 75,-
Access Bars 'verkort' vervolg 55 minuten € 55,-
Access Bars voor kinderen 13-15 jaar 40 minuten € 40,- (bij kinderen werkt deze techniek sneller, is minder tijd nodig).

Access Bars bij kinderen onder de 12 jaar:
moeder & kind consult € 75,-
: vanwege de relatie tussen moeder en kind is het noodzakelijk om bij klachten bij jonge kinderen ook de moeder in de sessie mee te nemen. Een consult van max 90 minuten waarin beiden een sessie ontvangen, hoe fijn is dat? 
moeder & kind consult bij kinderen 13-15 jaar € 90,-. Dit consult kan iets meer tijd nodig hebben, tussen 90-120 minuten.


Wat zou het voor jou creëren? 
neem tijdig contact op voor het plannen van je afspraken, aangezien mijn agenda altijd snel vol loopt.  

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail

- Access Lichaamshealing (mtvss) 
een heerlijke ontspannen sessie, zachte warme helende aanrakingen terwijl jij gekleed ligt op een massagetafel of Shiatsumat, de energie laten stromen....terug in balans komen.
Heerlijk bij klachten als: vermoeidheid, depressiviteit, slecht slapen, klachten aan lever, milt, darmen, nieren, hormonale klachten, klachten aan het immuunsysteem, gewrichtsklachten, rug- en nekklachten, fibromyalgie, duizeligheid.
Ik combineer het op gevoel met andere technieken zoals bv technieken uit de Zen Shiatsu.
Je lichaam ontvangt een 'duwtje' naar gezondheid. Een lichte detoxwerking kan het resultaat zijn. Ook fijn om te herstellen na operaties, kneuzingen, botbreuken of bij hooggevoeligheid, waarbij het kan zijn dat jij lichamelijke klachten van anderen 'kopieert'.  

Mijn ervaring bij het ontvangen: heerlijk ontspannend. Ik voelde de warme energie door mijn lijf trekken en werd wat loom, heerlijk ontspannen. Daarna voor mij wat ontgiftingssignalen in mijn lijf, en de volgende dag meer energie. De uitwerking is bij iedereen anders en na elke sessie anders. Wat het doet is; herstel van jouw lichaam en lichaamsfuncties. Herstel van je organen, hormonen, botten, gewrichten. ANTI AGING.
Na 20-30 sessies heb je het maximale eruit gehaald en kan je een heel stuk vernieuwd en hersteld zijn. Hoe mooi zou dat zijn?
Bij klachten is aan te raden om te starten met 3 sessies met een of twee weken ertussen en daarna maandelijkse sessies.
Wil je gewoon een rustmoment, dan kun je het zo vaak doen als voor jou goed voelt. Wat wil jij? Jouw keuze creëert. ;-)

Prijs: 90 minuten € 90,- (maak je meerdere afspraken, dan krijg je een korting op de vervolgsessies).

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail-Access Energetische Face- en bodylift:middels zachte aanrakingen op je decollete, hals/nek, het hele gezicht en hoofd, spanningen uit je gezicht EN lichaam halen, zodat veroudering kan worden vertraagd en spanningslijnen uit je gezicht worden gehaald/verzacht. Een stralend uiterlijk. Ideaal ook voor belangrijke afspraken, waarbij je gezicht je visitekaartje is.
Deze behandeling geef ik in combinatie met Access Bars in een consult van 90 minuten, zodat je optimaal profijt eruit haalt. Een proefsessie voor een uur Energetic Facelift is éénmalig mogelijk. De Energetic Facelift blijft steeds minimaal enkele dagen tot een of meer weken zichtbaar en gaat na circa 20 sessies blijvend resultaat geven. Als je wilt kunnen we een 'behandelplan' voor jou opstellen voor meerdere sessies om tot mooie resultaten te komen.
Mijn eigen ervaring: een zachtere blik, meer kleur in het gezicht, de ogen meer sprekend, compleet een frissere, mooiere en meer open uitstraling. Ik doe deze Facelift bij belangrijke (1e) afspraken, want mensen reageren toch op je uitstraling.
Je huid veroudert hiermee een stuk langzamer. 
Prijs: € 90,-

-combinatie sessie Zen Shiatsu met Access Bars; drukpuntmassage over je armen, benen, rug, schouders, en daarna de zachte hoofdaanrakingen voor ontlading en rust in je hoofd, voor totale wellness en heling ineen

Inmiddels zijn er ook mensen die bij mij komen en het heerlijk vinden om een Zen Shiatsu behandeling te combineren met een Bars sessie. In een sessie van 90 minuten 'lees' ik dan eerst jouw 'hara', ik voel hoe jouw energiehuishouding is en kan met de Shiatsu deze in balans brengen, en daarna is het heerlijk in de rust met het ondergaan van Bars, je hoofd 'ontladen'. De Shiatsu vooraf helpt je nog beter om in de rust te komen.

Prijs: combi consult Shiatsu & Bars 90 minuten € 90,-

Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mailAccess Consciousness coaching en Access Bars sessies helpen bij chronische klachten, stress, angsten, vermoeidheid en depressies, echter is dan echte commitment nodig, en zijn meerdere sessies effectiever.


Maak direct een afspraak via de mail, geef je voorkeursmomenten (maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag) aan, met een klik op : mail


Access Bars zelf leren geven?

Ik wilde dat ik Access Bars en de tools uit Access Consciousness 20 jaar eerder had leren kennen!

Dit is echt een cadeau voor het leven, het leren van het geven van de sessies Access Bars. Want ook het geven is heerlijk EN je leert op de trainingsdag diverse coachingstechnieken voor jezelf, mindset tools, clearings (verbale processen om te kiezen voor het loslaten van wat jij wilt los laten). Tijdens deze dag ervaar je zelf ook 'shifts' in je bewustzijn. Je ervaart niet alleen zelf meer rust en gemak, je wordt ook nog eens prettiger in de omgang voor je omgeving, hoe leuk is dat?
Boek eventueel eerst een privé sessie om te ervaren, of, doe net als ik november vorig jaar, ga ervoor, kies voor jou, meld je aan voor een 1-daagse Access Bars Class. 
1 waarschuwing: je leefstijl zal nooit meer t zelfde zijn, de 'high' en rust die je hiervan krijgt...de eigenwijsheid die je weer gaat volgen..de vrijheid die je weer gaat ervaren...heerlijk!

Mijn eerstvolgende class geef ik op 25 februari in Wolvega. Volgende data: 2 maart en 17 maart, 18 maart, 14 april, 29 april.
Op 6 mei kom ik naar Krommenie. Meer data volgen.
Allemaal 1-daagse trainingen.

Alle keuze voor jou! 
Hoe leuk is dat?
Kan het beter? Jazeker, ik kan ook bij jou op locatie komen, bij minimale deelname van 2 personen en op redelijke afstand van Wolvega ;-). Bij grotere afstanden zijn meer deelnemers nodig.

NOG MEER INFO OVER BARS LEREN GEVEN:

De dagen duren van 10-18 uur OF kunnen worden verdeeld in 2 middagen die 4 uren duren. Tijdens deze dag ga je 2 x een sessie van 60-90 minuten geven en 2 x een sessie ontvangen, ervaren. Daarmee is deze trainingsdag ook al een dag van 'healing'. Daarbij krijg je ook nog een dvd te zien met alle handposities, je ontvangt mooie fotokaarten met de handposities en een handboek met alle info die je nodig hebt. 
Na deze dag ben je officieel Access Bars Practitioner, daarvoor krijg je een officieel certificaat, en wordt je als practitioner geregistreerd bij de organisatie, en mag je de sessies geven aan je vrienden, familie, maar ook professioneel vanuit je eigen praktijk.

Jouw investering:
1e keer € 300,- en herhalingsdag € 150,-.

Na je trainingsdag mag je meteen het geleerde in de praktijk brengen, kun je de sessies geven en er een vergoeding voor vragen, en kun je je investering dus snel terug verdienen, want er is veel vraag naar Access Bars Practitioners.
Hoe fijn is dat?

De prijzen voor de classes worden wereldwijd gehanteerd en vastgesteld door de organisatie Access Consciousness.
De prijzen voor de sessies bepaalt iedere Practitioner voor zichzelf.

Bars Swaps
Als je de Access Bars hebt geleerd kun je daarna genieten van het ontvangen en geven tijdens zogenaamde 'swaps'. Dit zijn middagen of avonden die door iedereen die dit geleerd heeft kunnen worden georganiseerd. 
Ik organiseer deze ook en de kosten voor deze uitwisseling zijn € 10,- voor de huur locatie en hapjes en drankjes. Een fijne manier om ook zelf te blijven ontvangen als je veel sessies geeft.
Eerstvolgende Bars Swap op 4 maart in Wolvega. Meld je op tijd aan, vol is vol (max 6 deelnemers).
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint